Jobbe hos oss?

Glade Kongsberg er stadig på jakt etter flinke folk og har som mål å levere Kongsbergs beste matopplevelse. For å kunne levere dette, trenger vi medarbeidere som ønsker å bidra til denne opplevelsen, gjennom god service levert på en effektiv og profesjonell måte.

Hos oss vil du være en del av et godt arbeidsmiljø, hvor hver enkelt medarbeider bidrar til felles oppgaver under skiftet, tar del i å nå bedriftens mål og spre arbeidsglede. Du vil få oppleve et godt felleskap og hvordan det er å jobbe i et team der vi gjør hverandre gode.

– Vi jobber veldig tett med hverandre og vi stiller alltid opp der det trengs. Jobber man som servitør og det koker på kjøkkenet så hjelper man til på kjøkkenet, og omvendt, forteller vaktsjef Zydrune.

En lærerik arbeidsplass


Zydrune har jobbet hos Glade Kongsberg i 2 år, hvor hun begynte som servitør og er nå vaktsjef. Hun forteller oss litt om hva en vanlig arbeidsdag hos Glade Kongsberg går ut på.

– Når vi kommer på jobb på morgningen begynner vi med å se over alle reservasjoner som er den dagen, forbereder hva vi trenger til maten vi skal lage, som å kutte grønnsakene og ser over at restauranten ser fin og ren ut til å ta i mot gjestene, forteller Zydrune.

Som vaktsjef har Zydrune ansvar for at alle arbeidsoppgaver som skal gjøres i løpet av dagen blir gjort, retter på eventuelle feil som oppstår i kassen og håndterer kunde caser. Når daglig leder ikke er til stede er det Zydrune som står ansvarlig.

– For meg har det vært veldig lærerikt å jobbe her. Jeg var litt nervøs når jeg skulle begynne fordi norsken min var ikke helt 100%, men kundene våre tok meg godt i mot og var tålmodige med meg når jeg ikke forsto. Så det har vært en veldig bra norskopplæring å være her, sier Zydrune smilende.

Har du lyst til å jobbe hos oss?

Send oss gjerne din CV og en åpen søknad til: kongsberg@bighorn.no