Dolly Dimple’s Kongsberg

Forsiden / Dolly Dimple’s Kongsberg
Dolly Dimple’s Kongsberg

Visste du at Dolly Dimple’s ble grunnlagt av Andreas Hatjoullis i 1986? Andreas kjøpte hele pizzarestauranten Pizza No 28 som lå i Kirkegaten i Sandnes. Der hang det et bilde av en blid og korpulent dame med navnet Dolly Dimple’s. Han valgte å kalle restauranten sin nettopp det. Og så var det i gang. Andreas la sjelen sin i produktutviklingen. For han, og for oss i Dolly Dimple’s i dag, er det avgjørende å utøve godt pizzahåntverk.

I Dolly Dimple’s i dag er vi mer enn noen gang opptatt av gode, ferske råvarer. Det er derfor vi baker ferske bunner hver dag i restauranten vår, sauser dem med vår egenutviklede pizzasaus, marinerer vår biff og kylling med egne marinader, baker sjampinjongen selv, jakter de beste råvarene og topper den med ekte norsk mozzarella og gulost. Alt dette for at du skal få den beste pizzaopplevelsen hver eneste gang.

Vi har også småretter og salater, gode desserter og godt drikke.

For å bestille bord, ring 32 72 30 60 eller send en mail til: post@gladekongsberg.no. Ønsker du å bestille pizza online, bestill her: www.dolly.no Beliggenhet: Thornes vei 4, rett ved Lågen! Velkommen.